Rólam írták

Beát a Mommy works facebook oldalon keresztül ismertem meg. Több ismerősöm is foglalkozik coachinggal, de eddig elhatárolódtam ettől a módszertantól. Valamiért mégis szimpatikus volt, és annyira rímelt az életemre a téma, hogy írtam neki. Az időbeosztás, és a munka-magánélet egyensúlyában nagy segítség volt számomra. A szkeptikusoknak üzenem: vesztenivaló nincs, csak nyerhetsz. Őszinte (saját magamhoz is) embernek tartom magam, ezért nem vártam nagy csodát magától a coachingtól, mer'hát mit mondhatnék magamnak magamról, amit még nem tudok 😊. Nos, értek meglepetések. A jól irányított kérdések és gyakorlatok mutattak olyan belső motivációt, amiről korábban fogalmam se volt. A felismerés után pedig a megoldás mindig egyszerűbb. Csak ajánlani tudom, próbáljátok ki.

Tilla


Kedves Beatrix , szeretnék köszönetet mondani neked a segitségedért. Nagyon türelmesen végig vezettél a lépéseken hogy rájöjjek hogyan és miben tudnék változtatni a mindennapos idöbeosztásomon. Ugyanis nekem ez a legnagyobb kihivás a mindennapokban. Munka itthonról 8 orában ,három gyerek ,háztartás stb kb ugy érreztem néha mintha 4 munkám lenne egyszerre. Frusztráció és önsanyargatás volt ennek a sok sok feladatnak a következménye. Nem tudtam jol végezni mindent mindig valami lemaradt mindig valami közbe jött főleg ha terveztem nem tudtam nyugodtan leülni elmenni valahová állandoan csak a sok el nem végzett feladat járt a fejemben. Beatrixal ki tüztünk kis feladatokat minden hétre aminek az volt a célja hogy változást vigyek a mindennapokban megoldást találjak a lehetetlenre . Az elvárásaimat magammal szemben elengedni ,segitséget kérni ,megtanulni a MOST -ra fokuszálni . A munka megvár. Megengedni magamnak hogy aktiv pihenjek is a gyerekekkel lelkiismeret furdalás nélkül . A végső cél az apró lépések az elfogadás hogy cssk egy ember vagyok és az egészségünk ,lelki , mentális jó létünk fontosabb a többi elváráshóz képest. Köszönom Beatrix a belém fektetett energiádat. Egy kedves ,megértő beszélgetőtársat ismertem meg benned. Sokat segitettél magamat jobban megismerni másképp látni.

Ágnes


Ajánlom mindekinek. Jó hangulat,tartalmas, továbblendítő ülések. A munkahelyi elakadásaimban sokat segített.

Annamária


Bea segített abban, hogy a fejemben lévő zűrzavarból megtaláljuk a fókuszt, és megfogalmazzuk azt a célt, amihez már nagyon közel kerültem a beszélgetéseink alkalmával. Szeretem, hogy mindig felkészülten jön a találkozásainkra, vissza tud csatolni az elhangzottakra és azokra építi az irányított kérdéseit. A feladatok, amiket hozott az ülésekre egytől egyig a megoldandó problémámra koncentráltak és elvittek olyan területekre is, melyek felfedezése még világogosabban mutatták meg a célomhoz vezető utat. Bea nyitottsága és kedvessége már az elejétől segített abban, hogy kendőzetlenül beszéljek az életemről. Rugalmassága az időpontok egyeztetésénél megkönnyítette a találkozásainkat.

Szabina


Nagyon hasznos önismereti folyamatnak voltam részese Bea segítségével. Segített megtalálni és megtartani a rég elhanyagolt fókuszt, és priorizálni a közép- és hosszútávú terveim és feladataim között. Így most újra cél-orientáltan tudok dolgozni magamon. 

Boglárka


Segítőkész, kedves, mindig a feladatra koncentrált.

Ivett

Minden alkalom után felszabadultnak és határozottnak éreztem magam. Bea rendkívül tapintatos és figyelmes, ugyanakkor határozott és következetes. A beszélgetések alatt végig érezhető volt ahogy teljesen rám hangolódott, megélte a szavaimat. Kérdéseivel sokszor talált olyan területekre, ahol én még nem jártam, nem ismertem magam. Hálás vagyok kedves és jószándékú támogatásáért, mellyel új, élhetőbb útra találtam. Köszönöm
 
Andrea

Második gyermekem megszületèsènèl nem nagyon tudtam,hogy tervezzek,osszam be az időmet a gyerekek mellett.Mind a magánèletben,ès a munkába egyaránt.De szerencsére megtaláltam Beát,ès segített benne.Azóta egyensúlyba tudtam hozni az èletemet.Köszönöm

Boglárka

Csak ajánlani tudom Beát. Mozaikcsalád kamaszokkal témában kértem a segítségét és kellemes hangvételű beszélgetések alatt hasznos tanácsokkal és új szemlélettel segített másként kezelni,látni a dolgokat.

Dóra 


Beával nagyon eredményes beszélgetéseink voltak. Az ő segítségével tudtam meg, hogy mik a fejlesztendő területek, merre induljak és hétről hétre motivált, hogyan haladjak céljaim elérése felé. Hálás vagyok neki a sok segítségért ❤️

Kriszti 


Nagyon jól esett, amikor magánéleti problémám meghallgattad, együttéreztél velem. Tetszett, hogy utána válaszút elé állítottál, hogy mivel szeretnék a további coaching alkalmak során foglalkozni. És imádtam a kérdéseid :)  Szívből ajánlom Beát, nagyon nyitott, közvetlen, rugalmas szakember. Ugyanakkor határozott és jól irányzott kérdéseivel segített közelebb vinni a probléma megoldásához.

Alíz